Sprekers

Zoals voorgaande jaren spreken tijdens de afvalconferentie sprekers van hoog niveau. Zodra er meer programma onderdelen en sprekers bekend worden zullen wij hierover op deze website berichten.

Afbeeldingsresultaat voor mark beumer

Mark Beumer (dagvoorzitter)

Ongewoon, een dagvoorzitter die Logica studeerde. Tijdens die studie heeft Mark ooit moeten berekenen hoeveel oneindig plus één is. Hij kan elk probleem van elke kant analyseren. Jarenlang presenteerde hij het duurzaamheidsnieuws op BNR Nieuwsradio. Naast dagvoorzitter, tafelheer en gespreksleider schrijft Mark teksten en is hij de laatste Nederlandse winnaar van het Groot Dictee.


Ruud Sondag

Ruud wordt nog altijd vereenzelvigd met Van Gansewinkel, de afvalverwerker waar hij van 2001 tot 2012 aan het roer stond. Hij bouwde het bedrijf om van een traditioneel afvalbedrijf tot een organisatie waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.


Ruben van Zwieten

Predikant en oprichter van De Nieuwe Poort op de Zuidas in Amsterdam en aan het Weena in Rotterdam, huizen voor ontmoeting en inspiratie. En van zingevingshotel El Nuevo Puerto in Valencia. Voorzitter 75 jaar bevrijding Europa. Verkozen als Young European Leader klas 2019: 40 mensen onder de 40 jaar.